wasp Napisano Październik 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2007 Zainstalowaem DC++ pod fedora 6. Lacze sie z hubami w trybie passive lecz nie moge nic wyszukac. Bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Październik 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2007 odblokuj port w iptables, ja uzywam valknuta wiec nie pamietam ktory to dokladnie tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasp Napisano Październik 18, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2007 odblokuj port w iptables, ja uzywam valknuta wiec nie pamietam ktory to dokladnie tam jest Zastanawiam sie czy jest sens odblokowywac port jesli mam wylaczonego firewalla. Bo chyba iptables to firewall? Je ---- łaczenie postów ---- Jesli nie mam racji to czy kto ---- łaczenie postów ---- W morde...Jesli ktos ma pomysl jaki to port to bede wdzieczny za podpowiedz ------------------------ Nie pisz postów pod własnymi postami - korzystaj z przycisku "EDYCJA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Październik 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2007 W morde...Jesli ktos ma pomysl jaki to port to bede wdzieczny za podpowiedz W morde - ja mam. Moze Ci dostawca internetu blokuje porty? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi