InIrudeBwoy Napisano Październik 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2007 Siema. Może ktoś polecić jakąś drukarkę, tanią w eksploatacji, wydruki nie muszą być super jakości. Atutem jest działanie pod linuksem Pokój i z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2007 Lexmark E120 - działa bez problemu pod Linuksem i toner wystarcza na "500" stron... w rzeczywistości leci 2-4x tyle na standardowym tonerze (czarny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Październik 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2007 A jeśli chodzi o kolorową grafikę? Jak wygląda? Bardzo zła jakość? P.s. Zapomniałem dodać, że wolałbym atramentową. Chyba, że moje wyobrażenie o cenach tonerów (kolorowych też) do laserowych jest złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2007 Co do atramentowych... na pewno Lexmarka Ci nie polecę, bo u mnie nie działa (tak do FC 6 działał i usunęli z cups drivery do niego). Co do cen tonerów... u mnie po przeróbce (na 2 tyś stron) ma kosztować blisko 200zł... nowa drukarka za ok 250zł będzie... ale jeśli takiego zakupu dokonuje się raz na 2-3 lata, to chyba warto. Nie wiem jak z tonerami kolorowymi. Z tego co wiem, to HP dosyć mocno wspiera Linuksa i z ich drukarkami nie ma większych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Październik 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2007 Jednak Cups od drukowania... Ja bym mógł ze swojej strony polecić HP niemalże wszystkie ale testowana tylko HP Deskjet 3550 i działa bez zarzutów jakto Linux bez dodatkowych sterowników tylko cyk cyk cyk minutka i gotowe Viva Linux Tonery do tejże drukarki kosztują w moich stronach około 50 zł czarny i 60 zł kolorowy (chyba, że w cenach się coś zmieniło) zaś napełnienie uh nie chcę strzelać ale myślę, że nie więcej niż 20-30 zł nie wiem na 100% pamiętam, że wisiałem sklepowi za doładowanie z 10 zł wiec coś ponad 10 zł (_napewno_ → na pewno) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi