droicyn Napisano Październik 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2007 Witam! Jestem nowy na forum, mam nadzieje, że pisze posta w dobrym dziale jeśli nie to przepraszam. =] Chciałbym się dowiedzieć jaką wersję ściągnąć fedory, tzn. która jest najlepsza, najnowsza itp i skąd mogę ją ściągnąć?? Przeszukiwałem forum ale nie znalazłem tego o co pytam. pozdrawiam =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Październik 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2007 Najnowsza jest fedora 7 ale juz niedługo w listopadzie ukaze sie finalne wydanie fedory 8 O pobieraniu fedory przeczytaj pod tym linkiem ; http://mirrors.fedoraproject.org/publiclist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
droicyn Napisano Październik 24, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2007 Czyli lepiej czekac do listopada? A skąd mogę ściągnąć Fedorę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Październik 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2007 Ostatnia stabilna wersja jest Fedora 7 a pobrac ja najlepiej torrentem, tu masz adresy: http://fedoraproject.org/get-fedora Nie napisales na jakim sprzecie bedziesz ja instalowal, wiec nie podpowiem Ci ktorej wersji (32 czy 64bit) uzyc, aczkolwiek wersja 32bit (oznaczana jako i386 lub czasami i686) poki co sprawia mniej klopotow i bedzie dzialac zarowno na platformie 32 jak i 64... Powinienes pobrac bootowalny obraz DVD pelnej wersji (czyli okolo 3GB i nie-Live oraz nie-source). Na koniec jeszcze jeden drobiazg - jak Ci sie nie pali to poczekaj, za okolo 3 tygodnie powinna wyjsc F8 - sadzac po wersjach testowych 8-mki bedzie duzo lepsza i ladniejsza ... o tym ze nie bedziesz musial targac kilkuset MB upodate-ow zaraz po instalacji nawet nie wspominam. Pozdro //===== spoznilem sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
droicyn Napisano Październik 24, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2007 Ok dzięki. W sumie to nie pali mi sie aż tak bardzo więc poczekam. Dzięki za pomoc Pozdro=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi