kamilsok Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 witam Jestem świeży w temacie (_linuxa_ → Linuksa) ORT i potrzebuję pomocy. Zainstalowałem F7 x64 na moim hapeku i nie wiem jak skonfigurować neo pod linuxem. Nie chce korzystać z modułu bezprzewodowego sagema, jeśli mam możliwość korzystania z wbudowanej w laptop karty intela ( mam ją skonfigurowaną w windows).. jak to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 To w końcu jak chcesz się łączyć przez wifi, lan czy usb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsok Napisano Październik 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 toż to oczywista oczywistość;P, że przez WiFi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Październik 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Nie chce korzystać z modułu bezprzewodowego sagema toż to oczywista oczywistość;P, że przez WiFi.. Faktycznie... chyba pomyślałem o czymś innym. Widzisz ja mam takiego samego i jakoś nie miałem problemów, Fedora mi wykryła sieć zaraz po instalacji. Oczywiście Deathbox TP skonfigurowany i sieć odbierasz pod Windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsok Napisano Październik 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Faktycznie... widzisz ja mam takiego samego i jakoś nie miałem problemów, z tym że jakoś ekonomiczniej mi wyszło kupić Linksysa WAG 200. Oczywiście Deathbox TP skonfigurowany i sieć odbierasz pod Windows? po windowsem wszystko gra.. a pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT szukam właśnie po forach rozwiązań.. w przyszłości mam zamiar całkowicie zrezygnować z windowsa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Październik 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2007 system - administracja - sieć, zobacz czy wszystko aktywowałeś, w usługach nie mieszałeś? pokaż ifconfig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi