mkz Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 Jaki waszym zdaniem jest najlepszy program ftp oczywiscie pod linuksa Jesli macie paczki to podajcie strone bo mnie ten mandrake 10 wkurza i zostaly mi jeszcze 2 plytki FC2 do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 Chodzi Ci o klienta czy o Serwer, bo słowo "program" wydaje mi się zbyt ogólne, ale domyślam się że chodzi Ci o serwer. Dla mnie oczywiście proFTPd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkz Napisano Październik 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 Dzieki to mi sie tez przyda ale chcialbym jakies rpmy ftp klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest Napisano Październik 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2004 gftp, mc, firefox z odpowiednia wtyczka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keran Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Polecam http://krusader.sourceforge.net jako analogie dla totallcommandera i jego ftp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi