Skoti Napisano Październik 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2007 Ki diabeł ? :lammer: problem nie mam pojecia co sie stalo, konsola nic nie pokazuje, spotkal sie juz ktos z takim problemem ? Fedora 7 x86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2007 Zmieniałeś coś z ustawieniami repozytoriów? Spróbuj w terminalu jako root odpalić yum clean all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano Październik 31, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2007 nic nie zmienilem, a yum clean all nic mi tu nie da bo sam yum dzila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2007 Czyli po yum clean i ponownym odpaleniu piruta dalej nic? a pup działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano Październik 31, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2007 yum clean nie pomogło i pup również nie dzłla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano Listopad 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2007 I co nikt nie wie jak rozwiązać mój problem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2007 Jak widać... Jeżeli systemowy yum jeszcze działa, zaktualizuj system ręcznie yumem. Może jakaś latka wywołała ten błąd. Potem spróbuj odpalić piruta ponownie. Gdy to nie pomoże, wejdź na IRC i kanał #fedora-pl, może tam coś będą wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi