alfred Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 mam karte prolinka na bt848 i nie moge jej skonfigurowac kombinowalem na wszystkie sposoby po wlaczeniu xawtv wyswietla mi tylko jeden kanal i nie moge zmieniac czestotliwosci podejrzewam ze zle wykrywa tuner jednak po wpisaniu innego modelu jest tak samo przelecialem juz w modprobe.conf chyba wszystkie mozliwosci przedstawiam wycinek modprobe.conf jak ktos by wiedzial co zrobic niech mi pomoze z gory dzieki: # i2c #alias char-major-89 i2c-dev #options i2c-core i2c_debug=1 #options i2c-algo-bit bit_test=1 # bttv #alias char-major-81 videodev #alias char-major-81-0 bttv alias video bttv alias char-major-81 bttv options tuner debug=0 type=23 options bttv card=37 radio=1 pll=1 #modprobe bttv card=37 tuner=5 pll=1 na "#" nie zwracajcie uwagi raz je odchaczalem a innym razem nie PS: nie piszcie ze temat byl bo przeczytalem wszstkie posty i nic nie pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 alias char-major-81 bttv options bttv tuner=5 radio=1 card=37 options tuner type=5 tyle wystarczy. reszte wywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Październik 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2004 dzieki wielkie zadzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi