marciek Napisano Listopad 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2007 Witam ... Może mam głupie pytanie, ale czy jeśli zakupie sobie kartę " DVB " do komputera - i podłącze kablówke analogową to bede mieć telewizje ? ps. używam kartę tv ( bttv ) a chciałbym przejść na DVB ponieważ najnowsze programy w pełni obsługują DVB są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Listopad 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2007 Witam ... Może mam głupie pytanie, ale czy jeśli zakupie sobie kartę " DVB " do komputera - i podłącze kablówke analogową to bede mieć telewizje ? ps. używam kartę tv ( bttv ) a chciałbym przejść na DVB ponieważ najnowsze programy w pełni obsługują DVB są lepsze. IMO nie bo DVB to telewizja cyfrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciek Napisano Listopad 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2007 Właśnie doszły mnie słuchy ze jest taka możliwość ale trza mieć kartę co ma w nazwie ( HYBRID ). np. AVerTV-DVB-S-Hybrid+FM link ps. ale czy będzie ładniejszy obraz niż na bttv ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi