crashz Napisano Listopad 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2007 Witam. Jestem posiadaczem laptopika asusa. I mam problem z dzwiekiem. Zainstalowalem F7.Podczas instalacji tam jets moment zeby przetestowac Dzwiek. Niestety podczas testowania nic nie slychac. Wykrywa mi dzwiek jako Nvidia unknow. Instalowalem alse najnowsza ale to nic nie dalo. Widze ze duzo osob ma problemy z dzwiekiem na asusach. pozdrawiam. crashz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2007 Może zobacz http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=13899 ale na F7 już chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j-23 Napisano Grudzień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2007 Może trochę stary temat, ale walczyłem dość długo na moim ASUS F5N, z Feforką 8 to może komuś pomogę. Rozwiązanie okazało się trywialne. Wystarczy dopisać : options snd-hda-intel model=lenovo w pliku /etc/modprobe.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi