DeKriss Napisano Listopad 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2007 Hej mam nietypowe pytanie. Zajmuję się trochę regeneracją/naprawą sprzętu i chciałbym przesiąść się z testowaniem podzespołów z "wiadomego systemu" na linuksa. Osobiście od dłuższego czasu pracuję na systemach redhatopodobnych (wcześniej Aurox 9.3, 9.3.1, 9.4, 10.2, potem SuSE 10.0, terax Fedora 7) i nie bardzo wiem jak za to się zabrać. Rozumiem, że jest Wine ale nie mam za bardzo pojęcia czy uda się uruchomić jakiegoś 3D Marka lub PCMarka. Dlatego szukam podobnego softu pod linuksa. Obecnie sprzęt testuję programami 3DMark - różne wersje, PCMark - różne wersje, FinalReality1.01, Hot CPU Tester Pro, MetaBench. Szukam też oprogramowania diagnostycznego typu SpeedFan oraz softu typu Everest (moim zdaniem najlepszy program tego typu pod Win), SiSoft Sandra, Fresh Diagnose. Macie jakieś pomysły ? Czy nadal musze się męczyć z Windowsem ? Pozdrawiam i czekam na konstruktywne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matju Napisano Listopad 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 Ciężko będzie , poszukaj tutaj http://www.linuxrsp.ru/win-lin-soft/table-polish.html . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi