urys Napisano Październik 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2004 mam nForce i po zatnstalowaniu srerowników nvidii przestała mo chodzić alsa. co najśmieszniejsze w soudcard detekrion muzyczka gra proszę pomoc bo już naprawdę nie wiem gdzie mam szukać błędu pzdr :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen79 Napisano Październik 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2004 przestała mo chodzić alsa Napisz cos wiecej , np : Dlaczego sadzisz ze to alsa ? Jak nic wiecej nie napiszesz to poczekaj na kogos kto wrozy z fusow (ja nawet kawy nie pijam) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Październik 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2004 bo jak w centrum sterowania w KDE w system dzwięku ustakiam alsa to mi krzyknął że go nie ma. Poza tym jeszcze jedna kwestia xmms używa alsa i muzyczka nie gra pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Październik 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2004 A w "alsamixer" suwaczki jak są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Październik 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 są ale nie wszystkie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi