grs_84pl Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 nie wiem na ile to moze pomóc ale od fc6 instaluje każdą jave i pluginy do ff do katalogu ~/.mozilla/plugins/libjavaplugin_oji.so byle nie dublować wpisów z katalogiem /usr/lib/mozilla/.... Czuwaj! Ps. jeszcze nie instalowałem F8 wiec moze się nie znam....... A jave instalowałem z sun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w.tabin Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 nie wiem na ile to moze pomóc ale od fc6 instaluje każdą jave i pluginy do ff do katalogu ~/.mozilla/plugins/libjavaplugin_oji.so byle nie dublować wpisów z katalogiem /usr/lib/mozilla/.... Czuwaj! Ps. jeszcze nie instalowałem F8 wiec moze się nie znam....... A jave instalowałem z sun Masz rację, też miałem problemy z javą, miałem zdublowane wpisy w /usr/lib/mozilla/plugins dopiero po usunięciu dowiązania symbolicznego do javy Iced Tea wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi