vip13 Napisano Październik 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2004 witam wszytkich czytajacych ten post! po dlugim powrocie do (_linuxa_ → Linuksa) ORT znow jestem na fc1 i mam maly problem z instalacja mozilli firefox :lammer: . zawsze mialem problemy z instalkami w tar.bz2 i tar.gz :shock: . To moze wydac sie smieszne ale nie umiem sobie z tym poradzic. dlaczego nikt nie wymyslil prostego rpm-u ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 to pliki spakowane, wystarczy je rozpakowac najprosciej wejdz do mc a potem enter na danym pliku i przegraj ja wole konsole i tar -jxvf dla tar.bz2 tar -zxvf dla tar.gz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Październik 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 dzieki juz sobie z tym poradzilem. wystarczylo wypakowac tak jak mowiles tar -zxvf i potem cd firefox-installer;./install-firefox a ja robilem cd firefox-installer i dopiero potem chcialem instalowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen79 Napisano Październik 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2004 Alez jest rpm w repo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keran Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 Alez jest rpm w repo Pozdrawiam kurcze nie moge nigdzie znaleźć stabilnego rpm do Firefixa 1.0 i Thunderbirda 0.8 zapodajcie linka jak znacie, bardzo prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 Nie wiem jak TB ale FF stabilny to 9.3. Wersja FF1.0 to jeszcze RC . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi