andriusza1 Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 witam jakim programem moge przerobic plik ogg na mp3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 Sprawdź Grip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Październik 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 ale on mi tylko sprawdza cdrom a ja mam te pliki na twardzielu nie mowie ze jestem glupi ale w tej sytuacji tak nie umiem przerobic ogg na mp3 dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 Jak masz nagrywarkę to zgraj na RW i skonwertuj do mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Październik 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 a co jak nie mam nagrywarki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 byle ogg decoder i mp3 encoder. na przyklad oggdec i lame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi