maxx Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 Witajcie! Mam pewnie banalne pytanie... Jak zmienić wielkość ikon na pulpicie w GNOME? Każda ikona u mnie jest innej wielkości (no prawie każda ) Np. kosz jest całkiem normalnej wielkości, gdzie ikona firefoxa jest już od niego dwa razy większa... z góry dzięki za pomoc, pzdr, maxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 kliknij prawym przyciskiem na ikonce i wybierz z menu zmień rozmiar ikony mam nadzieje że, to o to chodziło pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxx Napisano Listopad 11, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 no to rozwiązanie znałem z tym, że myślałem że jest jakiś sposób na zmianę ikonek jednym sposobem, tak aby nowe także miały określony (taki sam rozmiar) ... bo tak na oko to też się cięzko zmienia.... no i w dodatku, każdą z osobna? mimo to, dziękuję Ci za pomoc : ) pzdr maxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi