Gość rgabrysiak Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 Witam Mam problem z komunikatorem Pidgin otóż podczas rozmowy potrafi zgubić połączenie. Nie wiem co jest grane. Usuwałem już swój profil ale nic nie pomaga Dostaję komunikat rozłączony: Błąd połączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 bo gg padlo? mam to samo i to nie wina pidgina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 Ok dzięki Mam jeszcze jedno pytanie trochę z innej "beczki" czy Fedora 8 ma jakieś wyższe wymagania sprzętowe od 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 chyba mniejsze bo mi minimalnie o jakies 5% lepiej gnome smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 Zadałem to pytanie bo moja Fedorka po odpaleniu Firefoxa i Pidgina dostaje zadyszki. Nie mówiąc już o włączeniu compiz-fusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
droicyn Napisano Listopad 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2007 dobry jest ten pigpin? czy lepiej zainstalować jakiś inny komunikator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Listopad 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2007 sprawdz sam i ocen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi