omen79 Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 Wlasnie sprawdzalem sobie alternatywne browsery i ... sie usmialem 28MB nz Firefox'a ? Co ta fedora w repo wciska tego nie wie nikt LOL Ktos mnie oswieci po co komu taki "maly" browser (oryginal ma kilka MB) ? Ja sie ciagle zastanawiam dlaczego fedora potrzebuje dla siebie tyle miejsca (najwiecej ze wszystkich znanych mi distro) - ostatni RH jakiego mialem to byl 7.2 i nie pamietam zeby az tyle miejsca wszystko zajmowalo Gdzie sie podziala optymalizacja miejsca ?(mozna zrobic debiana na 250MB z X , a na fedore musi byc 1.5GB) Ten post jest we wlasciwej dzialce - pytanie glowne to : dlaczego firefox z repo FC2 ma 28MB ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 rpm -ql firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen79 Napisano Październik 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2004 Listing nie zmienia sytuacji Chodzi mi o to : Dlaczego "malutki" firefox ma 28,2MB(0.8-3.1.fc2.dag) , gdy "kombajn" mozilla ma az 27,3MB(pakiet podstawowy rpm - 1.7.3-0.2.0) ? (zaden z nich to nie dillo , ale chyba firefox mial byc z zalozenia maly w porownaniu z mozilla) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi