Forest1989 Napisano Listopad 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2007 Witam. Mam następujący problem, niedawno zakupiłem sobie nagrywarke SAMSUNG SH-S203 na SATA mam fedore 6. Gdy wkładam czystą płyte do nagrywarki jest wszystko dobrze nagrywam programem gnomebaker oraz k3b i wszystko jest pięknie ładnie płyta CD jest normalnie nagrywana wszystko kończy sie sukcesem jednak gdy sprawdzam jej zawartośc okazuje sie ze jest pusta ;/ W przypadku gdy chciałem wypalic sobie fedore 8 iso na dvd po około minucie nagrywania wyświetla mi sie komunikat ze płyta została nagrana (3.2GB w minute ?? ;/ eeeee ). Po otwarciu płyty płyta okazuje się pusta. Czasami zdarza sie ze płyta nagrana w nagrywarce po wyciągnieciu z napędu i po ponownym włożeniu znika z "komputera" tzn widze dysk stacje dyskietek a nagrywarki nie ma (ikona) po przelogowaniu znowu widze ikonke ale płyta sie już nie otwiera i nie pisze też ze jest pusta. Na serio nie wiem co robić ;/ (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam od dosyć sporego czasu i już troche sie obcykałem co i jak. W biosie przestawiłem zeby czytał mi z kabla sata. Nie mam Windowsa i nie mam w sumie jak sprawdzić jak zachowało by sie to pod okienkami. Proszę o pomoc osób które chcą i moge mi coś doradzić. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi