marciek Napisano Listopad 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2007 Witam ... mam zastrzezenia co do tego ze Fedora jest dobrym nowoczesnym systemem;/ Nie dzialaja piosenki z www.wrzuta.pl, javw we forfox.... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Listopad 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2007 Co do wrzuty to ona potrzebuje flasha, nie wyskakuje CI komunikat o tym że trzeba go zainstalować? Wchodzisz w konsolę i robisz: rpm -ihv http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...elease.i386.rpm Albo po prostu ściągasz flasha z linka http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...elease.i386.rpm klikas 2 razy i instalujesz. Działa po restarcie firefox bez problemu. Co do javy- RedHat wpuścił do fedory IcedTea, swoją javę. Mam zainstalowaną, sprawdzałem- czateria na tym działa Ogólnie opcja Szukaj na forum, tekst do wyszukania - java firefox. Poczytaj trochę i instrukcje są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciek Napisano Listopad 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2007 mam zainstalowany flash 9 ... --> spróbuję ten rpm zainstaluje. mam jave , na paczatku uruchomila mi sie czasteria a teraz laduje sie i stoi w miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Listopad 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2007 A Ty wiesz co, sprawdziłem- i u mnie jest to samo z czaterią Gdzieś na forum szukają rozwiązania, ja tam javy nie używam więc jakoś mnie to nie tyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciek Napisano Listopad 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 wiesz ja tez zabardzo nie uzywam, ale cos czyje ze jestesm na etapie samobujstwa .. hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi