InIrudeBwoy Napisano Listopad 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2007 Krótka piłka: Jak aktywować Win Xp HOME. Mam oryginał ale niestety zbyt wiele razy instalowałem system i teraz mam 30 dni na aktywację. Postawiłem sobie wirtualną maszynkę i niestety muszę ją spiracić żeby używać. Śmiechu warte ale odbiegam od tematu. Jak aktywować Win Xp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Listopad 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2007 Witam Jak aktywować Win Xp? miałem podobny problem, gdy nie mogłem aytomatycznie przez neta musiałem dzwonić jest tam taka opcja. Pani spytała o numer podałem później dostałem klucz i działa. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Listopad 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2007 Dobra, rada. 5 minut i po aktywacji Jestem też pod wrażeniem obsługi klienta Pozytywnie. Ja pracowałem w IT Service Desk w DHL i nie byliśmy tacy mili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi