student Napisano Listopad 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2007 witam mam laptop Compal Barebone-Kadłubek HEL81/15.4/P945/Reader/DVDRAM/PATA i za nic nie moge uruchomić klawiszy funkcyjnych ściszanie podgłośnianie i te dodatkowe na obudowie przeglądarka itp. jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Listopad 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2007 A to ciekawostka mi na F8 wszystkie (które są) działaja, a dodam że na wcześniejszych były problemy. A jaki masz system ?? Może ma ktoś podobny i pomoze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
student Napisano Listopad 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2007 A to ciekawostka mi na F8 wszystkie (które są) działaja, a dodam że na wcześniejszych były problemy. A jaki masz system ?? Może ma ktoś podobny i pomoze. pozdrawiam mam FC 8 jądro 2.6.23.1-42.fc8 pracuje na KDE 3.5.8-7 i co dziwne jak zainstalowalem system po raz pierwszy to wszystko bylo ok ale musiałem zrobić reinstal i juz nie ma może coś nie doinstalowałem jeśli tak to napiszcie mi co trzeba zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2007 w Gnome to proste system - preferencje - osobiste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Percy Bent Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 wydaje mi się że w centrum sterowania w KDE masz gdzieś opcję skrótów klawiszowych.. musisz poszukać i poustawiać sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
student Napisano Listopad 24, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 zgoda jest taka pozycja w centrum kde ale tam nie ma nic na temat sterowania dzwiekiem dodam jeszcze ze kilka klawiszy mi działa np ten od wstrzymywania kompa czy od zmiany jasności ekranu nie działaja te od dźwięku i przeglądarki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi