rooty Napisano Listopad 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2007 Sprawa jest tego typu, że instalacja "Spidtacza" (z płytki dołączonej do zestawu) przebiega pomyślnie. Jednak dwie rzeczy są nie tak. Otóż przy uruchamianiu systemu modem albo się włącza, albo nie. Jak możecie to wytłumaczcie czemu tak się dzieje. A drugi problem jest taki że.... nawet jak modem "zaskakuje", to po wywołaniu neo nie mam połączenia z internetem. Znajomy mi mówił, że mam za stare sterowniki, jednak nie mogę znależc w sieci nowych. Możecie mnie nakierowac, co robie nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Listopad 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2007 1) Znajdz strone domowa SpeedTouch i tam powinny byc swierze 2) Poszukaj skryptow takich jak NEO_Installer i podobne bowiem przy pomyslnej instalacji pozostanie wpisanie w terminal pppd call neo 3) Gdyby cos gdzies mam te skrypty musialbym tylko przetrzasnac dysk/plytki DVD ale sproboj poszukac gdybys nie znalazl przetrzasne to 4) Jakies pytania?? 5) aha co do zaskakiwania modemu...uuh podlacz pod inne wejscie USB juz w pewnym miejscu tak mialem ze jeden USB sie krzaczyl a drugi smigal jak marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi