Skocz do zawartości

Orange Business Everywhere

ADMCONS

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś wie jak uruchomić usługę orange business everywhere na fedorze?

Jest to kolejna już sprawa z jaką mam trudności po przesiadce na linuksa i zaczynam się mocno irytować . Jako zwykły użytkownik kompa, a nie programista i pasjonat zaczynam zbliżać się z oceną fe do windy. Jak na razie i jedno i drugie jest nie dla zwykłych ludzi. Nie mam już siły . Przez x lat rozgryzałem windę czy teraz też muszę zostać fachowcem od Fedory żeby jej używać ? Pomóżcie jak umiecie, proszę.

Czy ktoś wie jak uruchomić usługę orange business everywhere na fedorze?

Jest to kolejna już sprawa z jaką mam trudności po przesiadce na linuksa i zaczynam się mocno irytować . Jako zwykły użytkownik kompa, a nie programista i pasjonat zaczynam zbliżać się z oceną fe do windy. Jak na razie i jedno i drugie jest nie dla zwykłych ludzi. Nie mam już siły . Przez x lat rozgryzałem windę czy teraz też muszę zostać fachowcem od Fedory żeby jej używać ? Pomóżcie jak umiecie, proszę.

Może troszkę więcej szczegółów?? Jaka wersja Fedory, jaki komp, jaki rodzaj dostępu (modem itp.)?? Zawartość logów systemowych po podpięciu urządzenia. Jeżeli chcesz odpowiedzi to staraj się być precyzyjnym.

hmmm... jesli masz modem podlaczany pod USB (taki bialy, wielkiosci duzej paczki papierosow), to musze cie zmartwic... szukalem do niego sterownikow pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT i niestety nic nie znalazlem... sam modem to globtrotter (nie pamietam wersji)... jedyne stery jakie znalazlem byly do modemow pod PCMCIA... tak wiec sama instalacja modemu to pierwszy problem... pozostaje jeszcze motyw ustanawiania polaczenia... z racji tego ze nie mialem w ogole sterownikow, to nie sprawdzilem czy da sie podlaczyc odpalajac BE spod np wine...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...