striter Napisano Listopad 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2007 Witam, Zakupiłem Laptopa model ASUS F5N, zainstalowałem wszystkie niezbędne sterowniki. W jaki sprosób mogę skonfigurować kartę bezprzewodową IEEE 802.11b/g aby wykrywało dostępy do sieci? Proszę o pomoc, radę. pozdrawiam striter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Listopad 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2007 o tym pelno w faqach i nacisnij na czerwono u gory napis SZUKAJ bo na forum jest juz masa rozwiazan dla tego problemu Swoja droga dobrze ze napisales na jakiej fedorze siedzisz i jakie niezbedne sterowniki zainstalowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
striter Napisano Listopad 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2007 Sterowniki pod Xp-ka bo nie chciałem Wisty ale mam nadal maly problem z wyszukaniem sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rostek Napisano Listopad 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2007 Chlopie - czytaj co Ci kolega napisal. Skad mamy widziec jaka masz tam karte WLAN w tym laptopie. To jest PCMCIA, USB czy wbudowana? po pierwsze wydaj komende: lspci i lsusb na tej podstawie bedziesz wiedzial jaki masz hardware. Pozniej proponuje skorzystac z ndiswrappera i sterownikow dla windows. pzdr Rostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi