Sark Napisano Grudzień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2007 :lammer: Mam problem z ustawieniem TV-Out w Totem-ie (mam dostępną tylko opcję brak wyjścia pozostałe dwie są wygaszone) wie ktoś jak to cholerstwo odpalić na fedorze 8? Tv klonuje już monitor ale w Totemie nie mam tej opcji, przeszukałem internet dogłębnie ale żaden sposób nic nie dał . Moja karta to GF 7800GT + najnowsze stery. Po zmianach w xorg.conf albo nie włączją sie x-y albo nic się nie zmienia (nie mam innych opcji w Totem-ie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greeg Napisano Grudzień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2007 nvidia-settings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sark Napisano Grudzień 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2007 tak też próbowałem chodzi o to, że TV OUT działą ale w Totemie nie można go wybrać jako fullscreen video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greeg Napisano Grudzień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2007 Wystarczy że ustawisz wszystko w nvidia-settings nie potrzebne jest włączanie czegokolwiek w jakimkolwiek odtwarzaczu. U mnie też w totemie nie mam możliwości wybrania opcji tv-out a filmy są normalnie odtwarzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sark Napisano Grudzień 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2007 Wystarczy że ustawisz wszystko w nvidia-settings nie potrzebne jest włączanie czegokolwiek w jakimkolwiek odtwarzaczu. U mnie też w totemie nie mam możliwości wybrania opcji tv-out a filmy są normalnie odtwarzane. no tak ale nie są odtwarzane w fullscreenie a mi o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cracket Napisano Grudzień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2007 A działa ci na standardowym monitorze full screen w totemie? Ja widzę w menu widok opcję uruchamianą literką F - czy ty jej nie masz? czy ci na nią nie reaguje? Jakiś błąd ci wypluwa jak uruchomisz totem nie z ikonki tylko z lini komend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi