matlas Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Ktos instalowal moze ostatnia wersje pluginu flash playera flash-plugin-9.0.115.0-release Po instalacji jego mam teraz zamiast animacji flashowych szare prostokaty, a w konsoli takie cos: zsh 187 % opera (process:3004): Gtk-CRITICAL **: gtk_clipboard_get_for_display: assertion `display != NULL' failed Adobe Flash Player: gtk_clipboard_get(GDK_SELECTION_PRIMARY); failed. Trying to call gtk_init(0,0); W Firefox wszystko smiga. Udalo sie komus ja uruchomic w Operze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Ja miałem ten sam problem w Firefox. Okazało się, że mam dwie różne wersje nspluginwrapper zainstalowane. Wywaliłem obie, zainstalowałem od nowa. A potem mozilla-plugin-config -r następnie mozilla-plugin-config -i . Na razie śmiga. Szare prostokąty się pojawiają jak przypadkiem dotknę scrolla na touchpadzie kiedy kursor jest na obiekcie flash. Lekka kapa ale tak jest zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Grudzień 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Ja wrocilem do 9.0.48 wersji bo ta nowa nie bedzie dzialac w Operze, bo opera nie supportuje tej wtyczki. Wiec jak ktos chce do starszej wrocic, to najpierw usunac flash-plugin, a potem: rpm -ihv http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/flash-plugin-9.0.48.0-release.i386.rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi