patron Napisano Grudzień 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2007 Witam wszystkich. Proszę bardziej doświadczonych kolegów po fachu o radę. Wykorzystuję FC 8 w firmie jako platformę pod serwer www, ftp, sambę, xmail. Dotychczas FC stawiałem na klasycznych PC. Firma postanowiła zainwestować w sprzęt i mam możliwość zainstalować system na markowym sprzęcie maxdata. Parametry serwera to 2 x 2,4 GHz, 4GB RAM, 2 x 750 GB HDD. Proszę o informację czy FC 8 nie będzie miał problemu z obsługą sprzętu o takich parametrach. W następnej kolejności będę musiał zainstalować FC 8 na sprzęcie także maxdata (już posiadany) tylko o parametrach 3 razy większych. Podpowiedzcie mi proszę gdzie mogę znaleźć informację na temat maksymalnych parametrów jakie może obsłużyć FC 8 (może być po angielskiemu ). PS. Firma się postawiła i mam sobie poszukać szkolenie z systemu Linux. Ja chciałbym coś z samby sobie fundnąć. macie jakieś namiary na fajne szkolenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Grudzień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2007 co do szkoly: http://www.aaso.org.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Grudzień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2007 mam możliwość zainstalować system na markowym sprzęcie maxdata Wybacz złośliwość, ale "markowy sprzęt" i "maxdata" wykluczają się wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patron Napisano Grudzień 20, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2007 Co do złośliwości to ok ja się nie obrażam Pisząc markowy sprzęt miałem na myśli "nie składak". Z resztą ja się sprzętem u nas nie zajmuje. Chłopaki kupują maxdata a ja im w drogę nie wchodzę. No ale moje pytanie zasadnicze pozostało bez odp. niestety. Dzięki za linka do szkoleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi