bord Napisano Październik 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2004 Witam, jestem nowym użytkownikiem Fedory(FC2), miałem już do czynienia z innymi dystrybucjami linuksa i znam się z linuksem nie od dziś, ale wyjątkowy problem mi sprawia instalacja tego modemu na tej dystrybucji, czytałem już różne opisy i ten na stronie głównej też i nadal nic niemogę uruchomić, mam mały dysk 10gb, wiec tymczasowo zainstalowalem windowsa, zeby póxniej moc go skasowac i jak bede miec sensowny opis instalacji to zainstaluje FC2. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Październik 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2004 na przeszlosc to sie wysil troche i poszukaj mi to pomoglo http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...7&hl=speedtouch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bord Napisano Październik 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2004 Dzięki, znalazłem błąd dlaczego mi niechciała ruszyć neostrada, brakowało w /etc/ppp/ pliku z numerem serveru, i teraz wszystko działa ok, jak bym wcześniej o tym wiedział to by już dawno działało, ale zawsze przeprowadzałem instalacje tych sterów na pamięć i działało a w FC2 brakowało mi tylko pliku z hostem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi