nitr0x Napisano Grudzień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2007 Mam Baardzoo duży problem z Wifi w mojim pc bo ndiswrapper niechce się ładować i niemoge wgrać sterowników z windowsa próbowałem też zainstalować wsparcie b43 też nie działa. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Grudzień 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2007 A czy zainstalowałeś moduły ndiswrappera dla swojego kernela?? Troszkę więcej szczegółów. "Nie chce się ładować" to dosyć szerokie pojęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nitr0x Napisano Grudzień 27, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2007 wiem że szerokie... próbowałem z yuma i ręcznie i ni ch** nie chciało działać pisało że nie ma takiej komendy etc. aha poprawka nie mam 1390 tylko jak się ostatnio doczytałem na obudowie to jest 94311MCG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Grudzień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2007 A co konkretnie wpisujesz w konsolę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi