rafi6666 Napisano Grudzień 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2007 Używam Fedore 8 z KDE oraz przeglądarkę Firefox i zauważyłem że gdy na stronie znajduje się dużo tekstu to strasznie tnie się przy przewijaniu, w Operze nie mam tego efektu Może ktoś ma pomysł na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Grudzień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2007 Tak to juz jest z tym Lisem, ostatnio widzialem testy na predkosc wykonywania kodu javascript, i niestety bardzo blado wypadl, zeby nie powiedziec paskudnie. Sciagnij ze stronki mozilla.com instalke seamonkey rozpakuj do katalogu domowego i uzywaj tego narzedzia. Testowalem Foxa3b2 i zapowiada sie, iz w tej odslonie, czyli 3 bedzie bardziej przyjazny dla "czytelnikow www" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Grudzień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2007 Nie masz czasem włączonej opcji płynnego przewijania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi6666 Napisano Styczeń 2, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2008 Poradziłem sobie w inny sposób, zainstalowałem Firefoksa z www.mozillapl.org i wszystko działa płynnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi