Hadron Napisano Grudzień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2007 Witam Zainstalowałem wczoraj aktualizację sterowników NVIDIA w wersji 169.07 dla F8 x64 ... Po ponownym uruchomieniu systemu usłyszałem bardzo głośny świst z komputera ... wiatrak karty graficznej oszalał pracował co najmniej 2 razy szybciej niż normalnie (dźwięk jak z odrzutowca) ... wydaje mi się że to jakiś problem sterownika, bądź innego pakietu który uaktualniłem ostatnio ( xorg SDL ) ... zmieniłem sterownik w xorg.conf na nv i system załadowywał się normalnie, do momentu uruchomienia GDM kiedy znów karta oszalała :/ ... może macie jakieś sugestie co może być nie tak? ps. problem dotyczy tylko fedory ... karta w innych systemach działa ok ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Grudzień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2007 Problem znany programistom Nvidia. Jest to wina sterownika. POdejrzewam, że tylko downgrade do poprzedniej wersji rozwiąże ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi