Gość Napisano Styczeń 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2004 Czy fedora jest po polsku? Jeśli tak to czy tylko sam system czy instalacja też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2004 Instalacja jest po angielsku (choć można wybrać inny-polskiego brak), a system jest w większości spolszczony (choć również można wybrać co innego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszpio Napisano Styczeń 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2004 ...system jest juz niezle spolszczony, a tam gdzie wystepuje ang. to nie ma sie nad czym zastanawiac, bo to same intuicyjne operacje;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Styczeń 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2004 Wkrótce (kilka dni) będzie Fedora Core 1 z polskim instalatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2004 Czy juz moze jest PL instalka ?? I czy warto instalowac tego (_linuxa_ → Linuksa) ORT ( jestem poczatkujacy ) Jak podzelic partycje na dysku 40 GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Styczeń 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2004 Czy juz moze jest PL instalka ??[...] a po co Ci instalka PL ?? -- to w sumie tylko klka kliknięć --potem już masz PL a jakbyś się uparł na PL to masz auroxa --> jest baaaardzo PL --ale polecam Fedore PS. bardzo PL jest również mandrake --> i baaaardzo łatwy i wygodny, ale ja raczej polecam Fedore [..] I czy warto instalowac tego (_linuxa_ → Linuksa) ORT ( jestem poczatkujacy ) [...] Si (+ patrz wyżej) [..]Jak podzelic partycje na dysku 40 GB a to już zależy do czego ma służyć itp. i czy aby nie chcesz tam windy? napisz cóś to pomyślimy ) === powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi