Spider_86 Napisano Grudzień 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2007 Witam. Poszukuję nakładki na Fedora8 gnome, a dokładnie nakładki w stylu Matrix. Pogrzebałem trochę w necie i jedynie co znalazłem to tapety ,jjakieś czcionki i screensavery, a poszukuję nakładki na wszystko(pasek menu,tapeta,czcionka,wygląd okien,programów,logowanie,wygaszacz itd.). Jeśli by ktoś wiedział gdzie takie coś moge znaleźć to bardzo bym prosił o podanie mi lokalizacji. Może być też coś podobnego do Matrixa, chodzi głównie o to by miało to ciemny odcień, po prostu wolę taki, mniej w oczy razi. Ale najlepiej jakby to był matrix. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Grudzień 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2007 http://art.gnome.org/search.php?search_tex...search_type=all 3 sekundy używania Google'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider_86 Napisano Grudzień 31, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2007 Dzięki dj_oko , ale sam widzisz, w linku który podałeś tylko jedna pozycja to nie tapeta, ale i to nie jest cała nakładka tylko jak mi się zdaje sam motyw. Jeśli się mylę to mnie popraw(cie). Tylko mam problem, pewnie dla was żaden, ściągnęłem ten motyw i jest to spakowane archiwum. Rozpakowałem to i nie wiem jak to zainstalować. W programach EmeraldThemeManager i Compiz nie można dodać nowego motywu z tego rozpakowanego archiwum. Proszę zatem o pomoc, co z tym dalej zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Grudzień 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2007 Ten problem jest bardzo zabawny, bowiem jego rozwiązanie jest tak obrzydliwie łatwe, że aż trudno uwierzyć. Otwierasz Menu GNOME, Preferencje, i szukasz tam okienka Motyw. Albo klikasz prawym klawiszem na pulpit i wybierasz ostatnia pozycje z menu. W zakladce motywu po prostu... przeciągasz archiwum z motywem do listy zainstalowanych motywow i tyle. To rozwiązanie jest tak łatwe, że przez lata niezdrowych przyzwyczajeń człowiek ąz nie może uwierzyć, że cos moze być aż tak proste - chyba każdy zadawał tu to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider_86 Napisano Grudzień 31, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2007 O kurcze, rzeczywiście banalne, nigdy bym nie pomyślał Tak to jest jak się przesiada z Windowsa. Całkiem fajny motyw, ale jeśli ktoś by miał inne tego typu to bardzo proszę o link. Jeszcze raz dzięki dj_oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi