stolica1968 Napisano Styczeń 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2008 Witam wszystkich wyszla Fedora 8 czy może wiecie czy obsluguje ten modem z Iplusa czy trzeba jakieś nieziemskie sztuczki wyczyniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Styczeń 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2008 z tego co mi wiadomo to trzeba troszke pokombinowac i napisac maly skrypcik do obslugi tego modemu... ja zapytalem "dziadka" google i znalazlem gotowy skrypt.... wystarczylo tylko wpisac do skryptu login haslo i jakis tam nr modemu... niestety nie mialem jeszcze okazji do przetestowania go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolica1968 Napisano Styczeń 3, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2008 no tak tylko trzeba na przelaczyc USB zeby widzial port modemu tty ja uzywalem modemswitch-a i guzik mi z tego wyszlo sam skrypt to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi