Grey Napisano Styczeń 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2008 Witam. Czy wlascicielom Toshiby A 200 udalo sie zainstalowac wszystko w tym laptopie. Zaczynajac od suwaka glosnosci a konczac na kamerze internetowej ? Czy maja jakies problemy , jak je naprawic , glownie chodzi mi zeby zebrac glowne informacje ktore pomoga innym oraz mi w konfiguracji tego modelu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Styczeń 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2008 no z głośnością sobie poradziłem tzn działają mi równorzędnie kanał głośników wbudowanych jak i wyjście na słuchawki. Z kamerą nie wiem da sie .... reszta wszystko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Napisano Styczeń 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2008 Zpytam z ciekawosci , a ustawiles sobie potencjometr od poziomu glosnosci zeby dzialal prawidlowo ? I czy opanowales kamere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Luty 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2008 głośność tak opanowałem bez najmniejszego problemu. jedynie mam dwa problemy.... kamera i wyjście słuchawkowe. nie da sie ustawić żeby po podłączeniu słuchawek nie ma możliwości by przestały działać wbudowane głośniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Ch. Napisano Styczeń 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2009 Działa wszystko Kamera bez żadnych problemów i kąbinowania Co do głośników: /etc/modprobe.d/alsa-base dopisz: options snd-hda-intel model=lenovo Przynajmniej u mnie działa, zamiast lenovo możesz też spróbować: 3stack 3stack-dig 6stack-dig 3stack-660 3stack-660-digout lenovo dallas hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi