Tomek-_- Napisano Styczeń 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2008 witam mam problem z karta TV,niemoge zainstalowac sterowników do niej,(_wogole_ → w ogóle) ORT (_niewiem_ → nie wiem) ORT,jak sie do tego zabrac. i mam jeszzce jeden problem,sytem wykrywa mi karte dziewikowa(mianowicie SB Audigy 2),lecz glosniki graja mi 2.0,a chcialbym zeby dzialo mi moje 5.1,gdzie ustawia sie ilosc glosników itp? mam fedore 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Styczeń 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2008 Musisz zaladowac odpowiednie moduly w /etc/modprobe.conf. Jakie sa odpowiednie dla twojej karty to poszukaj sobie w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek-_- Napisano Styczeń 5, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2008 no to jak rozumiem do karty TV,a jak zmienic ilosc glosników?tzn zeby 5.1 dzialalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi