Promyczek Napisano Styczeń 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2008 Witam Nie wiem czy w odpowiednim miejscu napisałam tego posta, dlatego z góry przepraszam. Mam taki problem z programem Mathematica. Gdy w programie wprowadzi się jakieś polecenia (komendy) to zatwierdza się to ENTEREM z klawiatury numerycznej, natomiast ENTER z klawiatury alfabetowej służy do przechodzenia do nowej linii. Wszystko jest wporządku gdy programu używam ze zwykłego stacjonarnego komputera. Problem pojawił się gdy Mathematice zainstalowałam na laptopie (mam IMB A20m) gdzie nie ma klawiatury numerycznej, a co za tym idzie ENTERA numerycznego. Co mam zrobić? Jak zatwierdzać polecenia w tej sytuacji? Proszę o pomoc. Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Styczeń 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2008 Shift+Enter powinno zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedzia Napisano Marzec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2008 Czy ktos wie jak z : Re[Fourier[d, FourierParameters -> {1, -1}]] zrobic modul?? Z gory dziekuje za ospowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi