butcher Napisano Październik 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2004 Posiadam xmula 1.9.2, gdy naciskam na Connect to od razu lub po pewnym czasie caly programik sie zamyka....Nie wiem czym to jest spowodowane Problem pojawil sie, gdy aktualizowalem wersje z 1.8 na 1.9.2. Stara wersja dzialala prawidlowo Czy sa jakies dostepne latki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Październik 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2004 Mam coś podobnego tylko mi się wywala przy próbie połączenia do niektórych serwerów. Pewnie dlatego że 1.9.2 to wersja deweloperska a 1.8 było stabilne i u mnie działało dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Październik 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2004 wiec co teraz zrobic, aby powrocic do starszej wersji xmula, ale nie wykasowac sobie tego co juz posciagal??? moze wystarczy przegrac pliki znajdujace sie w ~/.xMule/Temp gdzies indziej, usunac xmula, wgrac starsza wersje i przegrac wczesniej skopiowane pliczki do folderu ~/.xMule/Temp Czy dobrze mysle??nie chcialbym stracic tego co juz udalo mi sie sciagnac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi