l245c3l Napisano Styczeń 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 Hey, Mam problem z instalacja motywu. Wiem wiem ze to pewnie banal. Ale cos mi tu nie gra. Otwieram System>Preferences>Look and Feel>Appearance Mam takie archiwum: http://www.gnome-look.org/content/download...mp;tan=66016550 Przeciagam do w/w okienka. Wyskakuje komunikat: I nic sie nie dzieje nic sie nie zmienia. O co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Styczeń 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2008 Nie wiem czy to o to chodzi ale zeby wlaczyc jakis nowy motyw musisz wcisnac "zainstaluj" i wybrac sciezke do tego sciagnietego pliczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Styczeń 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2008 wchodzisz tam w zakladke "wlasne" i tam sa twoje motywy wszystkie zainstalowae i tam go sobie wybierasz i wtedy sie zmienia - samo to ze przeciagniesz tylko go instaluje trzeba go jeszcze wybrac w zakladce" wlasne" a kurde ty masz chyba fedore 8 tam jest inaczej ale musisz jej tam poszukac w tych zakladkach gdzies tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi