elrafael Napisano Styczeń 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2008 Witam Jestem zupełnie zielony, jeśli chodzi o Linux, dlatego proszę Was o pomoc. Postanowiłem zainstalować Fedorę 6. Po zrestartowaniu komputera (po odpowiednim przestawieniu w biosie) instalacja się uruchamia, ale po kilku chwilach komputer pyta skąd ładować dane i szuka jakichś sterowników. Ponieważ komputer jest nowy Fedora 6 już dość stara, pomyślałem, że może nie ma np. sterowników do napędu DVD. Dla sprawdzenia spróbowałem jeszcze zainstalować Aurox Live 12.0, ale jest to samo. Nie widzi skąd ładować pliki. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Elrafael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cracket Napisano Styczeń 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2008 Postanowiłem zainstalować Fedorę 6. Po zrestartowaniu komputera (po odpowiednim przestawieniu w biosie) instalacja się uruchamia, ale po kilku chwilach komputer pyta skąd ładować dane i szuka jakichś sterowników. Elrafael Mógłbyś opisać bliżej "pytanie" komputera? Jakiś cytat? Może przypadkiem uruchomiłeś windowsa? Rozumiem że instalujesz z płytki CD? Instalujesz tekstowo czy graficznie? Uruchomiłeś weryfikację, czy płytka się nagrała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi