r_jaro Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 Witam. Otóż wyczytałem że muszę usunąć tablicę alokacji plików. Czy mogę ją usunąć tylko dla jednej partycji, czy już cały dysk twardy. A i tu problem http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=16949 coś dopisałem na końcu. Czy ktoś mi coś doradzi? [---- łączenie postów ----] Dopiszę że zainstalowałem Vista ale nadal nie mogę zainstalować Win XP Czy coś się stało z moim kompem. Do tej pory wszystko było ok. ------------------- Nie pisz postów pod własnymi postami, korzystaj z przycisku "EDYTUJ". WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2008 Wypisujesz rozne dziwne rzeczy w roznych miejscach, ze az trudno za Toba nadazyc... Jesli mozesz, to usun wszystkie partycje (co oznacza oczywiscie calkowita utrate danych na nich zawartych) bo nie wiem co tam juz namotales, zainstaluj XP (zakladajac mu w instalatorze w czasie instalacji 1 partycje o odpowiednim rozmiarze na System, i to bedzie C:, domyslnie instalator utworzy aktywna partycje podstawowa...), nastepnie juz po zainstalowaniu mozesz utworzyc i po windowsowemu podmontowac pod winda, czyli przypisac litere dysku) kolejna partycje (wedle zyczenia - Dane, D:). Reszta to zalozenie partycji rozszerzonej a w niej partycji dla linuksa... ale to juz pozostawiam Ci do doczytania bo to material na inna opowiastke Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi