Tobiasz Dziubiński Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 Witam! Mam taki problem moj kolega ma takie samo lacze jak ja i sciaga tego samego torrenta co ja z tej samej strony co ja. No i wlasnie... On sciaga 400 kb/s a ja 100 kb/s on wysyla 50,60kb/s a ja po 5,10kb/s On laczy sie z setka peerow a ja z 3. Jedyna roznica jest to ze on sciga ktorrentem a ja transmision no i dystrybucja on ma gentoo... Mam wlaczona zapore z dodanym portem ktorym laczy sie transmmision. IpTables wylaczylem a btseed i bttrack sa wlaczone... Mam ip publiczne on tez. Co moge zrobi zeby chociaz troche sie do niego przyblizyc? Dodam ze bardzo zalezy mi na wiekszym uploadzie bo mam konto na stronie z ratio! Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Luty 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2008 Wypróbować inne klienty torrenta? Ja polecam Deluge. Albo zmienic operatora:) To ze kolega ma tak a ty masz inaczej nic raczej nie znaczy ...chyba ze pod tym samym kablu u ciebie w mieszkaniu testujecie:). PS. btseed i bttrack sa wlaczone ---> a to po co ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Luty 3, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2008 Wypróbować inne klienty torrenta? Ja polecam Deluge. Albo zmienic operatora:) To ze kolega ma tak a ty masz inaczej nic raczej nie znaczy ...chyba ze pod tym samym kablu u ciebie w mieszkaniu testujecie:). PS. btseed i bttrack sa wlaczone ---> a to po co ci? No czytale kiedys taki temat na forum, i w nim pisalo ze to jest wymagane do tego jak ktos udostepnia torrenty... No podjolem probe ktorrentem i lipa... bittorrnado tez i ten twoj dzisiaj sprawdze sobie. Operator to chyba dobry (TOYA). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi