darekrocznik71 Napisano Luty 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2008 Panowie instaluję poprzez wine DVD Shrink,program sie normalnie odpala ale nie wszystkie funkcje działają.Nie chodzi tworzenie, przykładowo chcę z DVD wybrać sam film (tytuł 1)ale po analizie program się zawiesza,jedynie mogę przerzucić całość,jesli chcę cos wyrzucic program się zawiesza,czy ktoś miał tez taki problem z tym programem jeśli tak czy jest na to rada?Jestem na Fedorze 8, środowisko KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Luty 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2008 Ja ci odpowiem tylko tyle ; nie licz na to że program przeznaczony dla innego systemu operacyjnego , uruchamiany poprzez emulator bedzie sie sprawował tak jakby był zainstalowany w systemie dla niego przeznaczonym !! Lepiej użyj jakiegoś programu do nagrywania płyt dvd takiego który jest od razu ułożony dla linuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi