@Kamills Napisano Luty 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2008 Czy czyta ktoś z was mangę lub ogląda anime? Ja polecam Bleach'a i Naruto. Jeżeli ktoś by nie wiedział to mangę bleach'a można ściągnąć stąd, a Naruto można ściągnąć stąd, a anime na podstawie tych mang można obejrzeć tu: Naruto anime Bleach anime Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2008 (edytowane) Ja ostatnio oglądam, jak mam czas Naruto i Zombie Loan. Mangi raczej nie czytam, skupiam się na anime. Jeszcze tydzień i wyjdzie kolejny odcinek Shippuudena A do ściągnięcia to polecam http://realitylapse.com/pages/selectvideos.php Bleach'a póki co nie znam. Skoro polecasz, to się kiedyś zainteresuje Ale jak widze, już wyszlo ponad 160 odcinków :| [edit] Na youtube jest kilka z angielskimi hardsubami. Innych tego typu stronek nie znam. Wole sobie całe odcinki ściągnąć i nie kombinować Edytowane Luty 25, 2008 przez lszk Bleche'a -> Bleach'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Luty 24, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2008 Poszukam sobie o tym Zombie Loan, a mangę naprawdę polecam moim zdaniem Bleach jest lepiej narysowany niż Naruto. //edit// Szukałem na googlach odcinków online, bo nie chce mi się ściągać ich na dysk chociaż wiem że jest ich mało ale jestem leniem. Znasz może stronke na której można obejrzeć te odcinki online? Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 No ja obejzalem juz: -Naruto -Bleach -Zero No Tsukaima -Elfen Lied -DNAngel -Fate/Stay Night -Love Hina -Green Green -Onegai Teacher i Onegai Twins -Myself;YourSelf -Clannand -True Tears -Dragon Ball i Deagon Ball Z i Dragon Ball GT -Rycerze zodiaku -Full Metal Alchemist -BeyBlade -Pokemon -Shaman King No to by bylo na tyle. Z mang to -Naruto -Bleach -A Book Of My Dream -Gakuen Heaven -Love Hina Kamils jak dla mnie to Naruto jest fajniej rysowany... Bleacha mi sie tak jakos dziwnie czytalo. A tu prosze masz Zombi Loan:http://kreskowki.fani.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Marzec 10, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2008 Widzie że dużo obejrzałeś. Tylko szkoda że skanlacje Naruto są już nielegalne i stronki z których pobierałem nie tłumaczą już Naruta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Maj 7, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2013 Właśnie, temat dosyć stary a popularność M&A ostatnio rośnie więc czas odświeżyć temat. Ile osób z forum interesuje się ww? Ilu bywa na konwentach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyhaker Napisano Maj 11, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2013 Ja interesuję się, aczkolwiek na konwenty nie jeżdzę z braku czasu xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2man Napisano Czerwiec 3, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2013 absolutny mistrz to Notes Śmierci poza tym Fraktale, Freezing i mnóstwo innych świetnych których nie wymienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyhaker Napisano Lipiec 6, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2013 Dzizas, spolszczanie nazw anime to herezja! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Lipiec 6, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2013 Bleach i Naruto czytam bardziej z powodu tego, że skoro zacząłem to i dokończę, ale przyjemność z czytania coraz mniejsza... Po za tym z "tasiemców" czytam jeszcze Fairy Tail Jeśli chodzi o anime to krótkie serie różnej treści, ale ciężko trochę o to ostatnio z takimi internetami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyhaker Napisano Sierpień 15, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2013 Nie chce mi się wymieniać więc http://myanimelist.net/animelist/SilvaX ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marlin12 Napisano Sierpień 24, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2013 O tak tak DRAGON BALL wszystkie części i chcę jeszcze i jeszcze mam nadzieję że ktoś stworzy kolejne części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi