pawel11122 Napisano Luty 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2008 Więc tak jak w temacie,mam nową fedore8 ze sklepu i niechce mi się zainstalować na laptopie Asus A6R,natomiast na zwykłym PC da się bezproblemu, obojętnie jak zacznę instalke(biorąc wersje 32), normalnie czy w tekstowej funkcji to i tak zaczymuje mi się w tym samym miejscu, wyświetla mi się pole tekstowe,pisze żę procesor jest o.k,pamięć o.k i pare innych żeczy których nierozumiem, a w dolnym rogu mruga pozioma kreseczka i wszystko staje w miejscu,dopiero zaczynam moją przygodę z fedorą więc jestem narazie zielony z tego,dlatego bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugaz1978 Napisano Luty 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2008 W Faq są opisane takie problemy. Jak ostatnio instalowałem F8 to wystarczyło dodać to acpi=off opcji bootowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2008 Na moim a6rp trzeba podać hpet=disable. Zresztą wystarczyło poszukać, bo już o tym na forum było. Były również wymienione inne opcje, które można wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi