kelsten Napisano Październik 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2004 Jaki klijent poczty pod fc2 i jak skonfigurowac skrzynke wp.pl?? Pozdrtawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekM. Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Najfunkcjonalniejsze i najladniejsze to chyba Thunderbird lub Kmail. A konfiguracja jest prosta, wystarczy zobaczyc dokumentacje, a w sumie jak zobaczysz program to jesli juz kiedys uzywales poczty to dasz sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Jeżeli interesuje Cię cały terminarz z możliwością notatek, kalendarzem itp wybierz XIMIAN, który masz standardowo na pasku. Jeżeli uzywasz tego w pracy, to bardzo wygodny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Jeżeli interesuje Cię cały terminarz z możliwością notatek, kalendarzem itp wybierz XIMIAN, który masz standardowo na pasku. Jeżeli uzywasz tego w pracy, to bardzo wygodny program. ximian to firma robiaca evolution pod linuxem uzywam Sylpheed'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Sylpheed - używałem też Ximiana, ale mi nie pasił. Sylpheed jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Październik 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2004 A Mozilla Mail, wszystkie istotne funkcje posiada. Evolution mi nie pasil, a Mozilla jest prosta i funkcjonalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keran Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 Sylpheed - używałem też Ximiana, ale mi nie pasił. Sylpheed jest ok. Hmm, ciekawe pierwsze słyszę o czymś takim Ma to chociaż antyspama czy cosik takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi