urys Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Jak "ożywić" XMMS aby działały odtwarzał pliki mp3 ?? Jak zmusić Fedore do odtwarzania DiviXów?? Jakiego programu naikepiej do tego używać?? Z góry wielkie dzięki za podpowiedzi. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legus Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Witam, pakiet nazywam sie xmms-mp3 .Trzeba go doinstalowac osobno. A do odtwarzania divx najlepszy jest mplayer ( IMHO ) choc wiekszosc sie z tym zgodzi. Pozdrawiam legus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyyS Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 a ja do odtwarzania polece vlc. od razu razem z nim masz kupe codecow. bardzo przyjemny programik, wydany na wiekszosc systemow jakie istnieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aave Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 Witam, pakiet nazywam sie xmms-mp3 .Trzeba go doinstalowac osobno. A do odtwarzania divx najlepszy jest mplayer ( IMHO ) choc wiekszosc sie z tym zgodzi. Pozdrawiam legus sciagnalem, zainstalowalem i nic dalej xmms wyrzuca bledy, a sciagnlem z xmms-mp3-1.2.10-0.lvn.2.2.i386.rpm jakis pomysl? czy trzeba moze dodatkowo skonfigurowac xmms'a? ================================================================ EDITED: przepraszam, jelop ze mnie... nie ustawilem alsy na output plugin Oo juz to zmienilem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 Ja do odtwarzania wszystkiego uzywam mplayera!!!polecam stronke : http://aed_221.webpark.pl/menu/mplayer.html Tan odtwarzacz mozna szybko, poniewaz za pomoca dwoch polecen zainstalowac ze stronki : http://www.videolan.org/vlc/download-fedora.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi