alexo Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 po zaistnalowaniu FC2 okazalo sie ze nie mam dzwieku wiec szuklaem po roznych stornkach ... robilem dzwiek w/g opisu...zainstalowalem alse potem zaladowalem to wszystko poprzez /sbin/modprobe ....... , nastepnie w alsamixer wszystko podglosnilem a dzwieku jak nie bylo tak nie ma...wie ktos dlaczego ??? HELP !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 też miałem (a w zasadzie mam) ten sam problem jaką masz kartę?? i jak instalowałeś alse?? może tazem uda nam się rozwiązac ten problem ja mam nFocce pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexo Napisano Październik 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 snd-via82xx alse isntalowalem w/g opisu na stronie http://linuxweb.linuxindex.pl/?q=node/view/31 i shit i tak nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi