Gryhild Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Witam!! Mam aMule i chciałbym, żeby ów program dokończył pobieranie plików rozpoczętych przez starsze wersje aMuli. Pliki przekopiowałem do katalogu Incoming, ale aMule jak by ich niewidziało. Fakt że występują pliki np. 023.part,023.part.met. Jak zrobić żeby aMule zauważyło je i dodało do listy plików pobieranych ?? Z góry wielkie dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkz Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Przekopiuj te pliki do temp i bedzie wszystko dzialalo czyli katalog /.amule/Temp/ POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Niestety nie działa !! Już to dawno zrobiłem i lipa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyyS Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 ja mam zdecydowanie inny problem ale rowniez dotyczacy amula. zainstalowalem go poprzez syneptica, wszystko gra, przy odpaleniu wyswietlil mi sie komunikat ostrzegawczy, ze to pierwsze uruchomienie itd. a po kliknieciu na ok nic sie nie dzieje. znaczy na ulamek sekundy pokazuje sie jakies okienko i znika. i teraz tak jest za kazdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Nie wiem co jest grane, ale możesz sprawdzić czy , masz plik konfiguracyjny w katalogu aMule. ~/.aMule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi