ati Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Czy instalacja sterowników do nforce 2 poprawia coś w działaniu FC 2 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 lepiej nie instaluj tego większość programóe uż. alsa ja raz zainstalowałem i załowałem pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Październik 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 ale chodzi mi tylko sieciówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 nie ma sensu zresztą u mnie nie działała na sterach nvidii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Październik 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 ok thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi